Comisia Europeană a lansat joi o platformă europeană pentru lupta împotriva contrafacerii si pirateriei

via Realitatea .NET - IT & Ştiinţă by Realitatea.NET on 4/1/09
Comisia Europeană a lansat joi o platformă europeană pentru lupta împotriva contrafacerii şi pirateriei
Comisarul european pentru piaţa internă şi servicii şi membrii Parlamentului European au lansat joi o platformă europeană care va acţiona ca element-cheie în lupta împotriva produselor contrafăcute şi a descărcării ilegale de pe internet şi alte încălcări ale drepturilor de proprietate intelectuală.

"Anul trecut ne-am întâlnit să discutăm măsurile de care este nevoie pentru a lupta împotriva bunurilor falsificate. În acest an vrem să venim cu soluţii concrete. Am încredere că Observatorul european despre contrafacere şi piraterie, alături de alte iniţiative pe care le-am lansat, ne va ajuta în mod semnificativ să acţionăm împotriva furtului de proprietăţi intelectuale", a declarat, luni, comisarul european pentru piaţa internă şi servicii, Charlie McCreevy, potrivit unui comunicat al Comisiei Europene.

Observatorul va funcţiona ca o platformă pentru colectarea de date, creşterea informării în acest domeniu, facilitarea dialogului, schimbul de păreri şi bune practici în întărirea drepturilor de proprietate intelectuală între mediul de afaceri şi autorităţi. 

0 comments:

Post a Comment

Label Cloud