Un american a plătit $23.148.855.308.184.500 pentru un pachet de ţigări

via Antena3 - Bizar on 7/16/09

Un bărbat din New Hampshire şi-a folosit cardul de debit la o benzinărie pentru a cumpăra un pachet de ţigări şi a fost taxat cu peste 23 cvadrilioane de dolari. Josh Muszynski şi-a verificat online contul bancar la câteva ore după tranzacţie şi a fost şocat de suma formată din 17 cifre: 23.148.855.308.184.500 dolari.

Muszynski a declarat pentru WMUR-TV că a petrecut două ore vorbind la telefon cu Bank of America încercând să clarifice problemele legate de suma astronomică. Banca a corectat eroare în ziua următoare.

"Am crezut că cineva a cumpărat Europa cu ajutorul cardului meu", a spus Josh Muszynski. "Cu siguranţă, nici copiii sau nepoţii mei nu ar fi fost în stare să plătească o asemenea datorie", a glumit americanul.

Conform The Daily Telegraph, Bank of America a declarat că emiţătorul cardului, Visa, este cel care trebuie să răspundă întrebărilor referitoare la cum s-a ajuns în situaţia respectivă. Visa, însă, i-a îndrumat pe reporteri să adreseze întrebările băncii.

2 comments:

BeatBoxRo said...

la titlu spui ca un american A PLATIT ...si dupaia zici mai jos ca a corectat eroarea si nu a mai plait ?

aniki said...

salutare... articolul nu e scris de mine ci e preluat de pe site-ul antena3.ro ... referitor la cel patit, el de fapt chiar a platit in prima faza, banii fiindu-i dedusi din contul de debit, ulterior eroarea fiind corectata.

Post a Comment

Label Cloud